ISO 45001 certificering behalen met DPS

 • Scherp tarief
 • Offerte binnen 24 uur
 • Gegarandeerd gecertificeerd
 • Korte lijnen, snel schakelen
 • Deskundige adviseurs met jarenlange ervaring
 • Startgarantie binnen twee weken
 • Volledige ontzorging op het managementsysteem
 • Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact op.

  Geheel vrijblijvend

  Wij nemen binnen één werkdag contact met u op voor het afstemmen van de wensen zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

  We ondersteunen u gedurende het hele proces, vanaf de eerste intake, tot aan het behalen van de certificering. Waar u vragen of opmerkingen heeft delen we graag onze kennis over de ISO 45001 certificering en over Arbo en veiligheid in het algemeen met u. Wij begeleiden u bij het certificeringstraject van A tot Z.

  Wanneer u geen expert bent op het gebied van Arbo en veiligheid, kan het helaas zeer tijdrovend en ingewikkeld zijn om deze certificering zelfstandig te behalen.

  Als u met ons het traject van certificering in gaat, nemen wij u tijdens dit proces zo veel mogelijk werk uit handen. Hierdoor houdt u tijd over voor de dagelijkse bedrijfsvoering binnen uw organisatie.

  Interesse? Vraag uw gratis adviesgesprek aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  Adviesgesprek aanvragen →

  Informatie over het ISO 45001 certificaat

  Door het behalen van een ISO 45001 certificaat kunt u als onderneming laten zien dat u rekening houdt met veiligheid en Arbo regelgeving bij uw dagelijkse bedrijfsvoering. Niet alleen vergroot u met een veilige werkomgeving de productiviteit van de werknemers, maar een ISO 450001 certificering toont ook nog eens aan potentiële klanten dat u als werkgever veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

  Verder komt het voor dat opdrachtgevers alleen samenwerken met partijen die een ISO 45001 certificering hebben behaald. Een ISO 45001 certificering zorgt dus niet alleen voor het verhogen van de veiligheid en de productiviteit, maar is ook commercieel gezien interessant.

  Om het ISO 45001 certificaat te behalen, dient er een veiligheidsmanagementsysteem, of veiligheidssysteem opgezet en ingevoerd te worden binnen een organisatie. Vervolgens wordt het systeem getoetst door een officiële instantie, waarna het certificaat afgegeven wordt.

  De ISO 45001 certificering is bedoeld voor iedere beroepsgroep of branche die zich bezighoudt met risicovol werk. Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan ondernemingen in de bouw of in transport maar ook aan industriële schoonmaakbedrijven of transportbedrijven en alle andere risicovolle beroepen.

  ISO 45001 geeft inzicht in het raamwerk dat nodig is om aan de veiligheidsregels te voldoen. Het is aan de onderneming om daar in de praktijk concrete invulling aan te geven. Hierin verschilt de ISO 45001 certificering van bijvoorbeeld de VCA, die meer gericht is op de concrete maatregels en dus minder ruimte laat voor eigen invulling.

  Het eerdergenoemde veiligheidssysteem omvat regels, processen en maatregelen die opgetekend worden en daarna worden geïmplementeerd binnen de verschillende afdelingen van een organisatie. Aan de hand van dit systeem wordt een bedrijfsvoering opgezet die zorg draagt voor het creëren van een veilige werkplek voor werknemers, die voldoet aan de gestelde eisen binnen de Arbowet.

  A title

  Image Box text

  Virtual support van DPS

  DPS biedt niet alleen tijdens het certificeringstraject ondersteuning, maar eventueel ook erna. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van virtual support. Ondersteuning op afstand dus, terwijl u achter de computer zit. Het voordeel hiervan is dat u gericht vragen kunt stellen en wij u gericht kunnen ondersteunen, zodat u precies de hulp krijgt die u nodig heeft en geen extra kracht in hoeft te huren.

  Gratis demo veiligheidssysteem

  Ter ondersteuning van het veiligheidssysteem biedt DPS de optie om gespecialiseerde software te leveren die het mogelijk maakt de processen op het gebied van Arbo en veiligheid binnen uw organisatie continue te monitoren en te verbeteren waar mogelijk. Kijk hier voor een gratis demo van onze KAM managementsysteemsoftware.

  Stappen naar een ISO 45001 certificering

  Direct starten? Vraag een adviesgesprek aan.