Partner worden van DPS

Bij DPS zijn we altijd op zoek naar samenwerkingen met certificeringsprofessionals. Speciaal daarom hebben we het DPS Partnerprogramma opgezet. Ons partnerprogramma is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een gezamenlijk doel: onze opdrachtgevers het beste bieden van twee werelden. Wilt u een samenwerking met ons aangaan? Laat uw gegevens achter via het formulier. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen we binnen één werkdag contact met u op om een eventuele samenwerking te bespreken.

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact op.

roy diks aan het werk in een kantoor

A title

Image Box text

Wat is het DPS Partnerprogramma?

Wij geloven erin dat een samenwerking met ZZP’ers  heel effectief en succesvol kan zijn, met de juiste aandacht en focus aan beide kanten. Om dit idee in de praktijk te brengen, ontwikkelden we het Partnerprogramma, zelfstandig maar niet alleen!

Het idee van het Partnerprogramma is om zoveel mogelijk gebruik te maken van de kwaliteiten van beide partijen. U als partner blijft doen waar u goed in bent: uw eigen kennis en expertise inzetten op uw eigen manier. Als organisatie koppelen wij graag onze kracht hieraan en proberen we ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk effectief bezig kunt zijn voor opdrachtgevers in plaats van zaken als administratie en acquisitie.

Voor wie is het DPS Partnerprogramma?

Diks Process Support heeft het DPS Partnerprogramma opgezet voor ZZP’ers of aankomend  ZZP’ers die wel de expertise hebben, maar niet het netwerk. Op deze manier kunt u gewoon blijven ondernemen, maar profiteert u ook van de kracht en ondersteuning die een grotere organisatie te bieden heeft. We zijn altijd op zoek naar zelfstandige specialisten binnen ons expertisegebied. Maar bezit u een expertise waarvan u denkt dit is een mooie toevoeging, ook dan bent u van harte welkom.

Ik wil partner worden

Voordelen van het DPS Partnerprogramma

  • Kennis uitwisselen met andere experts
  • Groei in leads en dus omzet
  • Geen omkijken naar de acquisitie van nieuwe klanten
  • Volledige focus op taken die u zelf het liefst uitvoert
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  • Behoud van uw zelfstandigheid en ambities als ondernemer
  • Universele werkwijze door gebruiken van onze software

A title

Image Box text

Wordt partner van ons

Klinkt dit als muziek in uw oren? Sluit u dan vandaag nog aan bij het DPS Partnerprogramma en profiteer van alle voordelen. Het DPS Partnerprogramma biedt u de vrijheid en zelfstandigheid waarvoor u ooit heeft gekozen als ondernemer. Door krachten te bundelen kunnen we gezamenlijk werken aan zowel uw als onze ambities. 

Lijkt het Partnerprogramma u niks, maar wilt u wel graag werken voor Diks Process Support? Wij zijn ook op zoek naar nieuwe talenten in dienstverband, dus neem vooral een kijkje op onze vacature pagina.