DPS

KAM Software

Specialist in kwaliteitsmanagementsysteem software

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen uw organisatie begeleiden bij het opzetten van laagdrempelige, praktische kwaliteitsmanagementsysteem software, die een toegevoegde waarde levert aan de dagelijkse werkzaamheden. Hiervoor gebruiken wij verschillende ICT-oplossingen om te allen tijde en overal over de juiste documentatie en registraties te beschikken.

Continu verbeteren vanuit kwaliteitsmanagementsysteem software:

Om draagvlak en betrokkenheid te creëren binnen alle lagen in uw organisatie heeft Diks Process Support een intelligente ICT-oplossing voor uw kwaliteitsmanagementsysteem.

 1. Het is van belang dat iedere medewerker te allen tijde, op elk beschikbaar (mobiel) device over de juiste informatie beschikt om zijn of haar werk uit te kunnen voeren.
 2. Door nieuwe technologie heeft Diks Process Support de oplossing om Continu verbeteren te integreren in uw managementsysteem. Denk hierbij aan het doen van verbetervoorstellen, veiligheidsmeldingen, of iets dat specifiek aan uw organisatie verbonden is.

Wij bieden advies, coaching en trainingen en begeleiden u bij alle stappen die nodig zijn om een gedegen managementsysteem te implementeren.

Na het traject kunnen wij u volledig ontzorgen, zodat uw systeem altijd actueel is en voldoet aan de laatste wet & regelgeving.

Informatie aanvragen


  Ondersteuning nodig bij dit traject?

  • Vaste contactpersoon.
  • Binnen 24 uur antwoord.
  • Maximale ontzorging.
  • Gratis en vrijblijvend gesprek.
  Contact opnemen