CO2-Prestatieladder

GMP+ certificering behalen met DPS

Wanneer u geen expert bent op het gebied van de GMP+ norm kan het helaas zeer tijdrovend en ingewikkeld zijn om deze certificering zelfstandig te behalen. Wij begeleiden u bij het certificeringstraject van A tot Z. Interesse? Vraag uw gratis adviesgesprek aan.

  • U wordt dezelfde dag teruggebeld
  • Telefonische inventarisatie met één van onze experts
  • Uw huidige situatie & kansen in kaart gebracht

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact op.

Geheel vrijblijvend

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op voor het afstemmen van de wensen zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

Als u met ons het traject van certificering in gaat, nemen wij u tijdens dit proces zo veel mogelijk werk uit handen. Hierdoor houdt u tijd over voor de dagelijkse bedrijfsvoering binnen uw organisatie. We ondersteunen u gedurende het hele proces, vanaf de eerste intake, tot aan het behalen van de certificering. Waar u vragen of opmerkingen heeft delen we graag onze kennis over de GMP+ norm met u.

Adviesgesprek aanvragen →

Informatie over de GMP+ certificering

GMP staat voor de “Good Manufacturing Practices” norm en de plus staat voor de toevoeging van de zogenaamde HACCP-norm. De afkorting HACCP betekent “Hazard Analysis and Critical Control Points” en is een risicoanalyse op het gebied voor voedingsmiddelen.

De GMP+ norm is opgezet door het Productschap van Diervoerders en is bedoeld voor alle ondernemingen in de supply chain voor diervoeding. Hiertoe behoren de leveranciers van de grondstoffen, de producenten van de diervoeding, de transportbedrijven en de voedselverwerkende bedrijven in de diervoeder keten.

Een onderneming die in het bezit van een GMP+ certificaat is, heeft daarmee een bewijs van constante kwaliteit van producten of diensten binnen de diervoeding sector. Het is een middel om klanten het vertrouwen te geven dat er kwaliteit geboden wordt die aan hun verwachtingen en eisen voldoet.

Om het GMP+ certificaat te behalen, dient er eerst een kwaliteitsmanagementsysteem, of kwaliteitssysteem opgezet en ingevoerd te worden binnen een organisatie.

Dit kwaliteitssysteem omvat regels, processen en maatregelen die opgetekend worden en daarna worden geïmplementeerd binnen de verschillende afdelingen van een organisatie. Aan de hand van dit systeem wordt een bedrijfsvoering opgezet die zorg draagt voor het onafgebroken leveren van producten en diensten van een constant kwaliteit.

A title

Image Box text

Virtual support van DPS

DPS biedt niet alleen tijdens het certificeringstraject ondersteuning, maar eventueel ook erna. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van virtual support. Ondersteuning op afstand dus, terwijl u achter de computer zit. Het voordeel hiervan is dat u gericht vragen kunt stellen en wij u gericht kunnen ondersteunen, zodat u precies de hulp krijgt die u nodig heeft en geen extra kracht in hoeft te huren.

Gratis demo kwaliteitsmanagementsoftware

Ter ondersteuning van het kwaliteitssysteem biedt DPS de optie om gespecialiseerde software te leveren die het mogelijk maakt de kwaliteitsprocessen binnen uw organisatie continue te monitoren en te verbeteren waar mogelijk. Kijk hier voor een gratis demo van onze KAM managementsysteemsoftware.

Stappen naar GMP+ certificatie

Direct starten? Vraag een adviesgesprek aan.