Procesmanagement

Procesmanagement hangt nauw samen met de interne bedrijfsprocessen, oftewel alle activiteiten die ontplooid worden om de klant van een product of dienst te voorzien.

  • U wordt dezelfde dag teruggebeld
  • Telefonische inventarisatie met één van onze experts
  • Uw huidige situatie & kansen in kaart gebracht

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact op.

Geheel vrijblijvend

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op voor het afstemmen van de wensen zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

Door deze processen waar noodzakelijk te standaardiseren kan een onderneming een constante kwaliteit van producten en diensten garanderen. Deze optimalisatie van werkzaamheden zorgt voor een kader waarbinnen werknemers opereren. Noodzakelijke stappen en activiteiten worden procesmatig vastgelegd, zodat risico’s en tijdsverlies zoveel mogelijk verminderd worden.

Adviesgesprek aanvragen →

Doel procesmanagement

Het doel van procesmanagement is het opzetten van een systeem waarbinnen continu verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. Zo worden de beschikbare middelen en mensen niet alleen nu, maar ook in de toekomst effectief ingezet. Omstandigheden zoals klantwensen en wetgeving zijn vaak aan veranderingen onderhevig en worden daarom continu in kaart gebracht, zodat de organisatie waar nodig doelstellingen aan kan passen. Dit leidt tot een flexibele en slagvaardige onderneming.

Tool procesmanagement

DPS heeft de beschikking tot een handige ICT-tool, die ervoor zorgt dat uw procesmanagement enkel nog een kwestie van actualiseren wordt.

Onze tool heeft de volgende functionaliteiten en doelen:

  • Meten van procesprestaties.
  • Interactieve stroomschema’s & organogrammen.
  • Analyseren in kaart brengen & optimaliseren productieprocessen.
  • Verhogen van effectiviteit & efficiëntie.

Draagvlak creëren verbetertraject

DPS maakt gebruik van een zogenaamd “verbeterteam” bij het doorvoeren van een verbetertraject dat uiteindelijk leidt tot het optimaliseren van processen binnen een organisatie. Dit verbeterteam bestaat uit mensen van alle lagen binnen de organisatie, die vanaf het begin bij het project betrokken worden. Niet alleen kan zo de beschikbare kennis gedeeld worden, er wordt zo ook een breed draagvlak gecreëerd om de veranderingen succesvol te kunnen implementeren.

Begeleiden verbetertraject – gepersonaliseerde aanpak

Omdat we graag onze klanten leren kennen voordat we het officiële verbetertraject gaan, plannen we het liefst eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dit geeft u de kans om ons beter te leren kennen en ons de kans om uw wensen en behoeften beter te begrijpen en zo een passende oplossing voor u te vinden.