ISO 9001 certificering behalen met DPS

 • Scherp tarief
 • Offerte binnen 24 uur
 • Gegarandeerd gecertificeerd
 • Korte lijnen, snel schakelen
 • Deskundige adviseurs met jarenlange ervaring
 • Startgarantie binnen twee weken
 • Volledige ontzorging op het managementsysteem
 • Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact op.

  Geheel vrijblijvend

  Wij nemen binnen één werkdag contact met u op voor het afstemmen van de wensen zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

  Wanneer u geen expert bent op het gebied van de ISO 9001 norm kan het helaas zeer tijdrovend en ingewikkeld zijn om de ISO 9001 certificering zelfstandig te behalen. Wij begeleiden u bij het certificeringstraject van A tot Z.

  Als u met ons het traject van de ISO 9001 certificering in gaat, nemen wij u tijdens dit proces zo veel mogelijk werk uit handen. Hierdoor houdt u tijd over voor de dagelijkse bedrijfsvoering binnen uw organisatie.

  We ondersteunen u gedurende het hele proces, vanaf de eerste intake, tot aan het behalen van de certificering. Waar u vragen of opmerkingen heeft delen we graag onze kennis over de ISO 9001 certificering met u.

  Interesse? Vraag uw gratis adviesgesprek aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  Adviesgesprek aanvragen →

  Informatie over de ISO 9001 certificering

  Wat is een ISO 9001 certificering?

  De ISO 9001 certificering is een bewijs van constante kwaliteit in uw bedrijfsvoering en de diensten of producten die u levert. Deze internationaal erkende norm is gepubliceerd door de NEN, een onafhankelijke en deskundige instelling. De ISO 9001 certificering is een middel om klanten het vertrouwen te geven dat uw producten of diensten voldoen aan hun verwachtingen en eisen.

  De ISO 9001 certificering komt terug in vrijwel iedere branche. Of u nu actief bent in de bouwsector of veiligheidssector, vrijwel overal is kwaliteitsmanagement een belangrijk aspect.

  Om het ISO 9001 certificaat te behalen, dient er eerst een kwaliteitsmanagementsysteem, of kwaliteitssysteem opgezet en ingevoerd te worden binnen een organisatie.

  Benieuwd of DPS u hierbij kan helpen? Vraag vrijblijvend een advies gesprek aan.

  Adviesgesprek aanvragen

  Het eerdergenoemde kwaliteitssysteem omvat regels, processen en maatregelen die opgetekend worden en daarna worden geïmplementeerd binnen de verschillende afdelingen van een organisatie. Aan de hand van dit systeem wordt een bedrijfsvoering opgezet die zorg draagt voor het onafgebroken leveren van producten en diensten van een constante kwaliteit.

  Meer weten over kwaliteitssystemen? Vraag vrijblijvend een advies gesprek aan.

  Adviesgesprek aanvragen

  De kosten van een ISO 9001 certificeringstraject kent verschillende onderdelen en daarbijbehorende kosten. Met onderstaand overzicht van onderdelen kunt u zelf per activiteit afwegen welke werkzaamheden door het personeel van uw eigen organisatie kunnen worden gedaan en werkzaamheden die u wellicht wilt uitbesteden aan Diks Process Support. Hierbij zullen naar alle waarschijnlijkheid capaciteit, ervaring, maar voornamelijk kennis van zaken een grote rol spelen. De ISO 9001 certificering kosten zijn onder andere gebaseerd op:

  • Het opzetten, invoeren en uiteindelijk ook het onderhouden van het ISO 9001 systeem
  • Het trainen van personeel (dit kan via bijvoorbeeld een incompany training)
  • Het uitvoeren van de interne audit ISO 9001
  • Het uitvoeren van een noodzakelijke en verplichte directiebeoordeling
  • Het laten uitvoeren van de certificatie door onafhankelijke instelling

  Bent u benieuwd wat de ISO 9001 certificering kosten zijn, wanneer u Diks Process Support de totale ondersteuning naar een ISO 9001 certificatie laat verzorgen?

  Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan en krijg op basis hiervan precies inzicht in de doorlooptijd, tijdsbesteding, taakverdeling en exacte kosten van de ISO 9001 certificering.

  Adviesgesprek aanvragen

  A title

  Image Box text

  Virtual support na uw ISO 9001 certificering

  DPS biedt niet alleen tijdens het ISO 9001 certificeringstraject ondersteuning, maar eventueel ook erna. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van virtual support. Ondersteuning op afstand dus, terwijl u achter de computer zit. Het voordeel hiervan is dat u gericht vragen kunt stellen en wij u gericht kunnen ondersteunen, zodat u precies de hulp krijgt die u nodig heeft en geen extra kracht in hoeft te huren.

  Gratis demo kwaliteitsmanagementsoftware

  Ter ondersteuning van het kwaliteitssysteem biedt DPS de optie om gespecialiseerde software te leveren die het mogelijk maakt de kwaliteitsprocessen binnen uw organisatie continue te monitoren en te verbeteren waar mogelijk. Kijk hier voor een gratis demo van onze KAM managementsysteemsoftware.

  Stappen naar een ISO 9001 certificering

  Direct starten? Vraag een adviesgesprek aan.