Interne audit training

De rol van een interne auditor is van groot belang binnen elke organisatie. Op basis van de interne auditrapportage verkrijgt het management inzicht in het functioneren van de bedrijfsvoering en kan daar de processen indien nodig op bijstellen. Een efficiënte en adequate interne audit training voor degenen die het management van deze informatie gaan voorzien is daarom noodzakelijk en is zelfs een eis vanuit de ISO 9001 norm.

Lees meer →

Doelstelling interne audit training

Na het volgen van deze interne audit training ben je in staat om effectief interne audits uit te voeren. Je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om een interne audit goed voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren. Een praktische training, waarmee je direct als interne auditor aan de slag kunt.
Deze interne audit cursus is gebaseerd op de ISO 19011 norm voor geïntegreerde KAM (kwaliteit, arbo en milieu) audits.

Vraag informatie aan over de interne audit training.

Laat uw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact op voor een passend traject.

  • Vaste contactpersoon.
  • Binnen 24 uur antwoord.
  • Maximale ontzorging.

Informatie over de interne audit training

Deze training is bedoeld voor in-company doeleinden. Voorafgaand aan de training gaan wij met u in gesprek om te bepalen wat de specifieke eisen zijn en wat het kennisniveau van de deelnemers is. Het programma wordt vervolgens op uw wensen aangepast. De oefeningen en praktijkvoorbeelden worden gebaseerd op onderwerpen of projecten waar men in de praktijk mee te maken heeft. Op deze manier blijft de materie dus heel herkenbaar. Desgewenst kunnen er ook andere aanverwante onderwerpen in het programma worden verwerkt.

U kunt zich ook als individu aanmelden. Bij voldoende individuele interesse in deze training wordt deze ook op een geschikte cursuslocatie in Nederland verzorgd.

Eventueel kan een persoonlijke 1 op 1 begeleiding en/of training plaatsvinden als dat een betere oplossing voor de organisatie of de medewerker biedt.

De standaard interne audit training bedraagt 4 dagdelen á 4 uur en kan in overleg aaneengesloten of met een tussenpauze gegeven worden. De groepsgroottes zijn minimaal 6 en maximaal 10 personen.

  • Het tarief voor de in-company trainingen is op aanvraag en afhankelijk van de wensen en locatie.
  • Het tarief voor individuele aanmelding (bij voldoende inschrijvingen): € 695,- per deelnemer (excl. BTW).
  • 1 op 1 begeleiding/training o.b.v. dagtarief.

Tarieven zijn inclusief lesmateriaal, koffie, thee en een uitgebreid lunchbuffet.

Onze trainer is een CQI IRCA-erkend Lead auditor en heeft meer dan 30 jaar ervaring met het bouwen en auditen van managementsystemen.