arbo

Veiligheid voorop, Praktische toolboxen voor uw bedrijf

Verbeter de veiligheid binnen uw bedrijf met de toolboxen van Diks Process Support. Onze toolboxen zijn niet alleen ontworpen met het oog op de organisatie, maar vormen ook een essentieel instrument voor het bevorderen van een veilige werkomgeving. Met aandacht voor detail en een focus op duurzaamheid bieden onze toolboxen niet alleen praktische oplossingen, maar dragen ze ook bij aan het creëren van een veiligere en meer gestructureerde werkomgeving.

VCA-persoonscertificering

A title

Image Box text

Onze toolboxen

Elke toolbox van Diks Process Support is samengesteld met het doel om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen. Of het nu gaat om het gebruiken gereedschap, werkzaamheden uitvoeren of andere specifieke onderwerpen, onze toolboxen bieden uniek gemaakte thema’s die aansluiten bij de unieke eisen van uw bedrijfsactiviteiten. Daarbij worden onze toolboxen geleverd met een tekstdocument en een PowerPoint.

Bedrijven hebben de mogelijkheid om volledig unieke toolboxen te bestellen die voldoen aan hun specifieke behoeften en wensen. Bij ons is maatwerk de standaard. Wij bieden de flexibiliteit om toolboxen te creëren die perfect aansluiten bij de wensen van jouw bedrijf. Door te kiezen voor onze unieke toolboxen verbeter je de veiligheid van jouw bedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw sector.

vca-cursus-boxtel

A title

Image Box text

Disclaimer:

De informatie verstrekt in onze toolboxen is bedoeld ter bevordering van veiligheid tijdens het werken en dient als een nuttige richtlijn voor gebruikers. Wij streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar wij kunnen geen garantie geven voor de volledigheid, actualiteit of geschiktheid van de verstrekte informatie voor specifieke situaties.

Het gebruik van de toolboxen en de daarin opgenomen informatie is geheel op eigen risico van de gebruiker. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor letsel, schade of verlies dat direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van de verstrekte informatie. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de verstrekte informatie te beoordelen in relatie tot de specifieke omstandigheden van hun werkzaamheden en, indien nodig, professioneel advies in te winnen.

Wij wijzen uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid af voor ongevallen, letsel, schade of verlies die kunnen ontstaan als gevolg van het gebruik van de toolboxen. Gebruikers dienen de geldende wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en gezondheid na te leven en alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen te treffen om een veilige werkomgeving te waarborgen.

Door gebruik te maken van onze toolboxen stemt de gebruiker in met deze disclaimer en begrijpt hij of zij dat wij niet verantwoordelijk zijn voor enige vorm van schade die voortvloeit uit het gebruik van de verstrekte informatie.